Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı in sağlamlığını yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Ayrıksı bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların taçı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Henüz koca konutlarda yahut davranışyerlerinde toplanmış tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını hazırlamak amacıyla birden aşkın yangın merdiveni de zorunlu tutulabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval düzenıyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde yangın kapısı üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir bekçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan faik bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve daha az onarım gerektirir.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne kapıların kenarı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Report this wiki page