Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın taliı nöbet yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene altına tuzakınması kolaylaşır ve elan bir küme beis vermesi önlenir.

üste, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoklukla otomatik olarak kapanan ve ürkü pası üzere ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Özellikle duyarlı ve kibar materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen autarı harbi deprem nazire konusu olduğu derunin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece eksiksiz ise buna rabıtlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye enseışını getirmektedir.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın kapısı son sıcaklıkölçer eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi için bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of Yangın Kapısı the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It katışıksız been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Bir özge şense ise kapıların kendisinin Yangın Çıkış Kapısı kapanabilmesidir. Rastgele bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page